donderdag, mei 30, 2024
HomeHeadlineRemslang van vrouw haar auto twee keer doorgesneden in Heerlen

Remslang van vrouw haar auto twee keer doorgesneden in Heerlen

Heerlen- Een inwoner van Heerlen heeft tot nu toe twee keer ervaren dat de remslang van haar auto is doorgesneden. In het onderzoek naar deze voorvallen zijn er opnames verzameld waarop een verdachte te zien is. Heb je de verdachte herkend of ben je op de hoogte van meer informatie over deze kwestie? Geef dan een tip en help het onderzoeksteam verder.

Een vrouw stapt op zondag 26 november nietsvermoedend in haar auto. De auto geeft een melding dat ze vanwege een tekort aan remolie niet kan rijden. Na inspectie blijkt dat de remslang van haar auto is doorgesneden.

Ruim een maand later, op vrijdag 19 januari, krijgt de vrouw wéér deze melding te zien in haar auto.  Tijdens de reparatie wordt opnieuw een doorgesneden remslang aangetroffen. Daarnaast treft de garagehouder een tracker aan, die aan de onderkant van de auto is bevestigd. De schrik zit er dan begrijpelijkerwijs goed in bij het slachtoffer.

Onderzoek wijst uit dat op die bewuste vrijdag 19 januari omstreeks 21:20 uur een verdachte op beeld is vastgelegd op de Heerenweg in Heerlen. De verdachte zit gebukt bij het rechterachterwiel van de auto van het slachtoffer. Terwijl enkele auto’s passeren, loopt hij rustig weg met zijn handen in zijn zakken. Hij kijkt nog even goed om zich heen en loopt vervolgens terug naar de auto van het slachtoffer. Hij gaat wederom door zijn knieen, ditmaal bij het rechtervóórwiel van de auto.

Even later, iets voor 21.30 uur, komt de auto waar de verdachte zich in verplaatst in beeld. Hier slaat de verdachte, met brandend mistlicht, vanaf de Heerenweg linksaf de Heideveldweg op. Een straat die even verderop doodloopt.

Herkent u deze verdachte? Of heeft u andere waardevolle informatie die ons verder kan helpen in deze zaak? Neem dan contact op met de opsporingstiplijn via 0800-6070, deel informatie via onderstaand tipformulier of doe dat volledig anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Video

Bron: Politie Hoofdfoto betreft een screenshot uit bovenstaande video

Meer nieuws