donderdag, mei 30, 2024
HomeHeadline29-jarige bezorger zwaar mishandeld met hamer in Almere

29-jarige bezorger zwaar mishandeld met hamer in Almere

ALMERE- In Almere is op vrijdag 15 maart een man die eten wilde bezorgen bij een woning in de Titostraat zwaar mishandeld op zijn terugweg. Drie personen, die op beeld zijn vastgelegd, vielen de man aan. Wie heeft meer informatie over deze mishandeling of heeft de bestelling geplaatst?

Het slachtoffer krijgt rond 02:20 uur een bestelling binnen die bezorgd moet worden op een adres aan de Titostraat in Almere. De bezorger is onderweg naar het adres, maar wanneer hij aanbelt hoort hij dat de bewoners geen eten hebben besteld. Als de bezorger het appartementencomplex verlaat en richting zijn fietst loopt gaat het mis.

Met een hamer op de knieën geslagen
De bezorger werd aangesproken door drie personen. Eén van hen stond oog-in-oog met het slachtoffer en zei dat de man alles moest afstaan. Het slachtoffer stond het eten af, maar niet zijn persoonlijke spullen. De bezorger werd vervolgens meegenomen naar de zijkant van het appartementencomplex, waarna met behulp van een hamer op zijn knieën werd ingeslagen. Het slachtoffer wist zichzelf los te trekken en weg te komen.

Wie plaatste de bestelling of weet er meer?
De recherche heeft beeldmateriaal ontvangen waarop de drie verdachten te zien zijn. Daarnaast vraagt de recherche zich af wie de bestelling heeft geplaatst. Misschien dat opzet in het spel is geweest.

Deel uw informatie gratis via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Online kan via onderstaand tipformulier of via deze link.

Bron: Politie.nl

Meer nieuws