donderdag, mei 30, 2024
HomeHeadlineGeldwisselkantoor door explosie zwaar beschadigd in Delft

Geldwisselkantoor door explosie zwaar beschadigd in Delft

In de vroege ochtend van woensdag 17 april om 04.35 uur heeft bij Station Delft een plofkraak plaatsgevonden op een geldwisselkantoor. Bij de plofkraak is iemand gewond geraakt, die door ambulancepersoneel is gecontroleerd.

Rond 04:35 uur was een luide explosie te horen. Toen de hulpdiensten arriveerden, was het pand van het geldwisselkantoor al zwaar beschadigd. De volledige voorkant van de zaak is vernield, met glas en onderdelen verspreid overal.

De politie voert momenteel onderzoek uit, waardoor Station Delft is afgesloten. In de winkel staat een zwaar beschadigde pinautomaat, vermoedelijk het doelwit van de plofkraak.

Een medewerker van Team Explosieven Veiligheid is ter plaatse om te controleren op niet-ontplofte explosieven. Ook de Forensische Opsporing is aanwezig voor sporenonderzoek.

Bij de plofkraak is iemand gewond geraakt, die door ambulancepersoneel is gecontroleerd. Verschillende media spreken erover dat de gewonde een dakloze man zijn geweest die lag te slapen op een bankje in de buurt van het geldwisselkantoor.

Volg ons op Facebook om altijd op de hoogte te blijven KLIK HIER

Meer nieuws