maandag, mei 20, 2024
HomeHeadlineWoning naast loodgietersgarage in Vlaardingen getroffen door brand

Woning naast loodgietersgarage in Vlaardingen getroffen door brand

In de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 maart is er naast het gebouw van de bekende loodgieter aan de Wilhelminastraat in Vlaardingen een explosie geweest. Hierdoor brak er een grote brand uit. De explosie gebeurde rond 01.45 uur en veroorzaakte meteen een grote brand. De loodgieter is de laatste tijd vaak doelwit van bedreigingen en explosies.

Toen de hulpdiensten arriveerden, sloegen de vlammen uit het gebouw. Brandweermannen hebben een man van het dak gered en drie mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweer heeft de brand geblust, maar de woning is van binnen helemaal verwoest. De mensen die er woonden, hebben waarschijnlijk niets te maken met de loodgieter. Daarom denkt de politie dat het een vergissing was.

De politie doet nu uitgebreid onderzoek. Ook heeft de politiehelikopter vanuit de lucht meegezocht naar verdachten. Op Twitter heeft de politie een oproep geplaatst voor getuigen die iets hebben gezien of gehoord. Je kunt bellen naar 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Meer nieuws