donderdag, mei 30, 2024
HomeHeadlineMan wordt overmeesterd na dreigen met wapen op feest sportvereniging

Man wordt overmeesterd na dreigen met wapen op feest sportvereniging


In Nieuwdorp heeft de politie een 20-jarige man uit die plaats gearresteerd. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een gevecht tijdens een feest op een sportcomplex aan de Prinses Margrietstraat, in de nacht van woensdag 8 mei op donderdag 9 mei.

Volgens rapporten begon het conflict toen de verdachte ruzie kreeg met een andere man in het kantinegebouw. Dit leidde tot een fysieke confrontatie tussen hen. Na tussenkomst van omstanders verliet de verdachte het terrein, waarbij hij dreigde terug te keren met een wapen.

En inderdaad, hij keerde terug met wat leek op een vuurwapen. Hij probeerde het wapen op de andere man te richten, maar werd overmeesterd voordat hij schade kon aanrichten. Omstanders hielden hem onder controle tot de politie arriveerde. Het bleek dat het wapen dat hij bij zich had een gasdrukwapen was, maar het was niet te onderscheiden van een echt vuurwapen. De verdachte wordt ervan verdacht onder invloed te zijn geweest van alcohol en drugs. Hij blijft voorlopig vastzitten.

Meer nieuws