maandag, juli 22, 2024
HomeHeadlineOverzicht: Ernstige ongelukken in Nederland

Overzicht: Ernstige ongelukken in Nederland

Dinsdag 2 juli zijn meerdere dodelijke slachtoffers te betreuren in Nederland. Wij van 112online.nl maakten voor jullie een kort overzicht.

TWELLO – Een 13-jarige fietser is dinsdagmiddag 2 juli overleden na een aanrijding met een vrachtwagen in Twello, net voorbij de kruising van de Troelstralaan met de H.W. Iordensweg. Het slachtoffer verkeerde een tijdje in levensgevaar.

OVERBERG – De politie laat weten dat dinsdagochtend 2 juli omstreeks 11.00 uur een 14-jarige fietser is overleden. Het slachtoffer zat op de fiets en kwam in botsing met een landbouwvoertuig. Dit gebeurde op de Haarweg in Overberg.

LINNE – Een 18-jarige scooterbestuurster, die vorige maand door een auto werd aangereden in Linne, is afgelopen weekend aan haar verwondingen overleden. Dit meldde de politie op dinsdag. Het ongeluk vond plaats op 16 juni rond 2:20 uur op de rotonde aan de Rijksweg, ter hoogte van de Veestraat. De scooterbestuurster werd aangereden door een auto en raakte daarbij zwaargewond. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een 18-jarige man uit de gemeente Roermond aangehouden als de bestuurder van de personenauto.

Meer nieuws