donderdag, mei 30, 2024
HomeHeadlineTaxichauffeur beroofd onder bedreiging vuurwapen, politie zoekt getuigen

Taxichauffeur beroofd onder bedreiging vuurwapen, politie zoekt getuigen

Vlissingen – De politie vraagt om getuigen van een beroving van een taxichauffeur op donderdag 25 april rond 15.00 uur bij de Valkenburg. Een 39-jarige man uit Amsterdam werd naar verluidt bedreigd met een vuurwapen door twee jonge mannen, waarna hij gedwongen werd al zijn geld af te geven. De verdachten sloegen daarna op de vlucht.

Rond 15.45 uur liep het slachtoffer het politiebureau van Vlissingen binnen. Hij was behoorlijk ontdaan. De man komt uit Amsterdam, maar was in Vlissingen om daar een klant af te zetten na een lange rit vanuit de hoofdstad.

Bedreiging en beroving

Na deze rit stapten bij de kruising Giesenburg/Hellenburg twee nieuwe klanten in, die hem vroegen naar de Valkenburg te rijden. Toen de taxi daar stopte, trok één van de mannen een vuurwapen. De chauffeur moest al zijn geld afstaan, waarna de twee uit de auto sprongen en er met de buit vandoor gingen. Ze renden de wijk in richting Sterkenburg.

De taxichauffeur reed hierna naar het politiebureau en deed aangifte. Meerdere politie-eenheden zijn nog op zoek gegaan naar de verdachten, maar hebben hen helaas niet meer aangetroffen.

Getuigen gezocht

Het zou gaan om twee jonge mannen die waarschijnlijk tussen de 16 en 19 jaar oud zijn. Ze hebben beide een donkere huidskleur en droegen donkere kleding. Eén van hen mist een hoekje van zijn voortand. Mensen die meer weten, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Dat kan ook via Meld Misdaad Anoniem, op 0800-7000.

Volg ons op Facebook om altijd op de hoogte te blijven KLIK HIER

Bron: Politie.nl

Meer nieuws