maandag, mei 20, 2024
HomeHeadlineZware mishandeling Leidsebosje Amsterdam

Zware mishandeling Leidsebosje Amsterdam

AMSTERDAM – Een avondje gezellig naar de verjaardag van een vriend op het Leidseplein eindigt in een zware mishandeling. Het overkwam een 25-jarige man rond 03:00 uur in de nacht van 11 februari. De politie heeft goede beelden van de verdachten, herken jij ze?

Het 25-jarige slachtoffer heeft samen met een aantal vrienden een gezellige avond. Om de verjaardag van een vriend te vieren drinken ze samen wat op het Leidseplein. Als ze het café verlaten passeren ze een groep van ongeveer zes jongeren. De groep kijkt in de richting van de vriendengroep en scheldt hen vervolgens uit. Het slachtoffer besluit verhaal te gaan halen, maar dat komt hem duur te staan. Hij wordt geduwd en krijgt meerdere klappen op zijn hoofd, borst en in zijn zij. Hij verliest daarbij zelfs zijn bewustzijn. Het volgende wat hij zich herinnert, is hoe hij wakker wordt op de grond met een stekende hoofdpijn en flinke wond onder zijn oog.

In het ziekenhuis blijkt dat hij ernstige verwondingen heeft. Naast een gebroken neus heeft het slachtoffer een beschadigde oogzenuw. Het is nog maar de vraag of het gezichtsvermogen bij dit oog nog zal herstellen. Daarnaast heeft dit incident ook voor veel impact en angst gezorgd bij het slachtoffer in zijn dagelijks leven.

Herken jij een van deze jongens? Of wellicht heb je iets gezien of gehoord die nacht? Als je meer informatie hebt over dit heftige incident, laat het dan de politie weten. Dit kan door te bellen met 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie

Meer nieuws